Over Ons

Wij verkopen enkel sta-op en relaxfauteuils van bekende merken zoals Prominent, Himolla, Hukla, Fitform, Doge en van meubelfabriek de Toekomst. Zowel nieuwe fauteuils als gebruikte. Alle bijna nieuwe fauteuils worden door ons nagekeken zodat ze er weer als nieuw uitzien. Wij hebben dan ook alleen fauteuils die bijna niet van nieuw te onderscheiden zijn. Er zijn altijd meer dan 100 stuks op voorraad.

Zitgemak wordt gerund door Folkert en zoon Ronald Jagersma met passie voor hun vak. Folkert heeft zijn hele leven al in de meubelbranche gewerkt en heeft er na meer dan 50 jaar nog steeds geen genoeg van.

Folkert is met Zitgemak begonnen in december 2016. Een maand voordat hij met pensioen mocht. Maar daar had Folkert nog helemaal geen behoefte aan. In plaats van luieren in een fauteuil, ging hij juist op zoek naar fauteuils. Tijdens zijn loopbaan besefte hij namelijk dat sta-op en relaxfauteuils ontzettend duur zijn en dat niet iedereen zoveel geld wil besteden. De nieuwprijzen van dit soort fauteuils variëren namelijk tussen de 1500 tot wel 4000 euro. Ronald is continu op zoek naar bijna nieuwe fauteuils die hij vervolgens volledig technisch controleert en schoonmaakt. Daarna biedt hij een vrijwel nieuwe fauteuil aan voor een derde tot de helft van de prijs mét garantie.

Hier blijkt veel vraag naar te zijn. Folkert is begonnen door een kleine ruimte te huren. Maar daar ontstond echter al snel ruimtegebrek. Daarbij vindt hij het belangrijk om een prettige winkelervaring voor zijn klanten te creëren, rolstoel toegankelijk en dus begon de zoektocht naar een groter pand. Dat vond hij op 1 augustus 2017 aan de Marconiweg 20 in Joure, naast Speelbos. Hij deelt het pand met zijn zoon en schoondochter {Friesland-Skelters} die buitenspeelgoed verkopen, zoals skelters en trampolines.

Wilt u meer weten over Zitgemak of ons huidige aanbod? Neem gerust een kijkje op onze website www.zitgemak.nl of op https://www.marktplaats.nl/verkopers-profiel/24741400.html., of volg ons ook op Facebook. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel! De koffie en thee staan altijd klaar,

Groet: Folkert en Ronald.